Kolumbia Chevere
12,50 € – 36,50 €
Kofeiinivaba kohv
regioon: Cauca
töötlusviis: kofeiinivaba, suhkruroo protsess*kasvamisekõrgus: 1600-1950masl
saagi korje: Mai-Juuni, käsitsi
Maitsekirjeldus: šokolaad, magus kirss
Kofeiini eemaldamine kohvist, kasutades suhkruroo dekofeineerimisprotsessi, on unikaalne ja looduslähedane meetod, mida nimetatakse sageli suhkruroo etüülatsetaadi meetodiks. See protsess hõlmab kofeiini eemaldamist kohviubadest, kasutades etüülatsetaati – orgaanilist lahustit, mida looduslikult leidub paljudes puuviljades ja mida saab ka suhkruroo töötlemise kõrvalsaadusena toota. See on üks populaarseid dekofeineerimismeetodeid, kuna on suhteliselt looduslik ja säilitab kohvi maitse.