Costa Rica Los Cipreses
Don Cristian ja don Greivin on neljanda põlvkonna kohvitootjad. Pärast pikki läbirääkimisi, täideviimise plaanide esitamisi ja numbrite korduvalt läbiarvutamist, suutsid nad lõpuks veenda oma vanemaid erikohvi potentsiaalis ja alustama oma saagi töötlemisega ise.
Eelmised põlvkonnad harjusid korjama oma kohvi, viima oma oma kirsid pesujaama ning saama samal päeval sularaha. Kuid kui hinnad langesid, ei olnud see mudel enam kasumlik.
Muutused on rasked, kuid sageli vajalikud. Arusaades seda, don Cristian, don Greivin ja nende vanemad otsustasid ning leppisid kokku järkjärgulises plaanis mikromõõtu töötlusjaama rajamiseks, et väärindada oma kohvi ise.
See plaan koosnes ainult parimate kirsside töötlemisest enda farmis ja ülejäänud kirsside müümisest.
See plaan on olnud edukas!
Täna spetsialiseerub don Greivin farmitasandil, samas kui don Cristian keskendub töötlemisele ja turundamisele. Nad töötlevad enamikku oma farmi saagist ja hakkavad ka oma sugulaste kohvi töötlema!