Kohviröstlast

Meie eesmärk on pakkuda kohvisid, mis on iga päritolumaa parimad näited. Tänu sellele saame näidata, kuidas erinevates regioonides on kohvidel erinevad maitseomadused ja potentsiaalid. Näiteks, Keenia kohvides otsime eelkõige magusat ja jõulist mahlasust ja Etioopia kohvides vastupidiselt elegantsust ja aromaatsust koos mahlasusega.

 

Samal ajal üritame ümber lükata arusaama, et kvaliteetkohv või erikohv, peaks väga kallis olema. Seega me otsime oma tootevalikusse alati ka kohve, mis on taskukohasemate hindadega ägedamate kohvide kõrvale ilma, et kvaliteet ja jätkusuutlikuse aspekt kannataks.
Me tahame näidata, et suur osa heast maitsest tuleb õigeaegsest kohvi kirsside korjamisest, millele eelneb ka jätkusuutlik farmi ülesehitus, koos puhaste töötlemismeetoditega. Kui kõik eelnevad etapid on täidetud ja roheline kohv on ookeani ületanud Euroopasse, siis alles, saame meie valida õige röstimisprofiili.

Seega on kaks põhi suunda, mida me järgime – tipptasemel kohv ja kvaliteetkohv.

img_4381_27141093254_o.jpg

Henry Politanov

Asutaja ja Röstija

cupping-11.jpg

Märten Kuusemets

Röstija